Hoppa till innehållet

Säljare Växjö, Ljungby eller Sölvesborg

Är du en person som sätter kunden i fokus? Är du den som vill utveckla vår försäljning med gamla och nya kunder? Det ska vara roligt att gå till jobbet hos PacsOn Helmer Nilsson och vi vill att människor ska trivas och utvecklas hos oss. Vårt välmående ska smitta av sig till våra kunder och leverantörer, så att det är roligt att handla med oss och att vi ger dem ett mervärde.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta nära befintliga kunder, leta rätt på nya kunder, bygga upp långsiktiga affärsrelationer, få kunden att känna att vi gör skillnad med vårt totala erbjudande och ha leveransen och supporten bakom hörnet? Då kan det här vara jobbet för dig! Vi förstärker vårt team och söker säljare som ska fortsätta att stärka PacsOn Helmer Nilssons välrenommerade varumärke och kundbas i Kronobergs-, Blekinges- och Hallands län.

Du analyserar marknaden, planerar och genomför dina kundbesök. PacsOn har väl genomarbetade verktyg som du får ta del av och en kundplattform som är integrerad med affärssystemet. Du ingår i en grupp med elva säljare som besöker företag och offentliga verksamheter.

Varje vecka träffar du kollegorna i din region och har tät kontakt och utbyter erfarenheter löpande, allt för att du ska känna att du är en del av teamet. Du utgår från vårt kontor i Växjö, Ljungby eller Sölvesborg.

PacsOn satsar långsiktigt på samarbetet med sin personal och kunder, vi vill att du gör detsamma. Att arbeta här ger frihet under ansvar och stora möjligheter att forma ditt eget arbete.

Vi söker

För att lyckas i rollen är du hungrig och vill göra nya affärer. Har du dessutom branschvana eller är van att arbeta mot industrier är det meriterande. Även om du är duktig på produktförsäljning ser vi det som meriterande att du har arbetat med konceptförsäljning. Som person trivs du med hög aktivitet. Du har förmågan att kommunicera med kunder på olika nivåer.

Vi söker dig som har det där drivet som krävs, är engagerad, målfokuserad och är en person som tillför energi till dina kollegor.

Om PacsOn

PacsOn Helmer Nilsson finns för att du ska slippa kompromissa. Oavsett hur mycket eller hur ofta du handlar ska du få samma personliga service och samma genuina engagemang.

Du gör affärer med någon som finns där du finns, som känner er organisation och kan erbjuda en optimal lösning när det gäller allt från sortiment till leverans och lagerhållning. Som medlem i PacsOn har vi muskler och resurser att kunna erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser.

Men kärnan är det familjeföretag som varje dag arbetar hårt för att hitta lösningar för sina kunder.

Frågor besvaras av 
Cecilia Björkegren, Poolia - 036-17 32 61, cecilia.bjorkegren@poolia.se
Daniel Husberg, PacsOn Helmer Nilsson - 070-719 99 62, daniel.husberg@pacson.se

 

Sista ansökningsdag: 4 mars

Ansök direkt på webben »

 

Produkten har lagts i din varukorg