Hoppa till innehållet

Vi söker alltid duktiga säljare!

Är du en person som sätter kunden i fokus? Är du den som vill utveckla vår försäljning med gamla och nya kunder?

Det ska vara roligt att gå till jobbet hos PacsOn Helmer Nilsson och vi vill att människor ska trivas och utvecklas hos oss. Vårt välmående ska smitta av sig till våra kunder och leverantörer, så att det är roligt att handla med oss och att vi ger dem ett mervärde.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta nära befintliga kunder, leta rätt på nya kunder, bygga upp långsiktiga affärsrelationer, få kunden att känna att vi gör skillnad med vårt totala erbjudande och ha leveransen och supporten bakom hörnet? Då kan det här vara jobbet för dig!

Vi förstärker vårt team och söker nu en säljare som ska fortsätta att stärka PacsOn Helmer Nilssons välrenommerade varumärke och kundbas i Kronobergs-, Blekinges- och Hallands län.

Du analyserar marknaden, planerar och genomför dina kundbesök. PacsOn har väl genomarbetade verktyg som du får ta del av och en kundplattform som är integrerad med affärssystemet. Du ingår i en grupp om 12 säljare som besöker företag och offentliga verksamheter.

Varje vecka träffar du kollegorna i Växjö och har tät kontakt och utbyter erfarenheter löpande, allt för att du ska känna att du är en del av teamet. Du utgår från vårt kontor i Växjö eller Ljungby.

PacsOn satsar långsiktigt på samarbetet med sin personal och kunder, vi vill att du gör detsamma. Att arbeta här ger frihet under ansvar och stora möjligheter att forma ditt eget arbete.
PacsOn har höga förväntningar på sin nya medarbetare och i gengäld har du en arbetsgivare om backar upp dig och ger dig de bästa förutsättningarna för att lyckas. 

Utbildning / Erfarenhet

För att lyckas i rollen har du din bakgrund inom branschen och med fördel inom städsegmentet eller försäljning av industriemballage. Även om du är duktig på produktförsäljning ser vi det som meriterande att du har arbetat med konceptförsäljning.

Som person trivs du med hög aktivitet. Du har förmågan att kommunicera med kunder på olika nivåer. Vi ser gärna att du utövar någon form av aktivitet eller träning på fritiden. Låter det spännande?

Ansökan

Skicka din ansökan inkl. CV till marie.jonasson@pacson.se eller till daniel.husberg@pacson.se

Vid frågor om tjänsten, kontakta Daniel Husberg, VD på 070-719 99 62.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

 

Produkten har lagts i din varukorg