Hoppa till innehållet

Miljö, kvalitet och arbetsmiljö

Helmer-Nilsson-iso-thumb.jpgMiljö

Vi är stolta över vårt miljöcertifikat, ISO 14001. Det borgar för att vi byggt upp ett hållbart miljöledningssystem så att du kan anlita våra tjänster och köpa våra produkter med gott samvete. Men detta är bara början, framöver kommer vi att kontinuerligt arbeta med förbättringar av verksamhetens miljöarbete.

Kvalitet

Nöjda kunder är guld värda. De kommer tillbaka och de rekommenderar oss gärna till andra. Vi är övertygade att vägen till nöjda kunder går via vår egen personal. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs på sin arbetsplats. Den som trivs är motiverad och har roligt. Det leder i sin tur till bättre service och ett djupare engagemang för våra kunder. En positiv spiral som gör vardagen trevligare för alla. Vi är även kvalitetscertifierade enligt ISO 9001.

Arbetsmiljö

Vi är också certifierade enligt ISO 45001, en internationell standard för arbetsmiljö. Den hjälper oss med systematiskt arbetsmiljöarbete och ställer bland annat krav kring säkerhet, psykosocial arbetsmiljö, ledningens engagemang och medarbetarnas delaktighet.

Vi är måna om och strävar efter en trivsam och framgångsrik arbetsplats som hela tiden värnar om och utvecklar vår arbetsmiljö och förebygger skador och ohälsa. En säker och stimulerande arbetsmiljö präglas alltid av respekt och tillit till varje medarbetare.

 

 

Produkten har lagts i din varukorg