Hoppa till innehållet

En stark grupp med lokalt engagemang

PacsOn (tidigare Nyblomgruppen) består av 9 väletablerade företag. Gemensamt för oss alla är att vi har en lång historia och stark lokal förankring

karta-logos.pngDen personliga kontakten med våra kunder är grundläggande i vår verksamhet och den höga kvalitén ska vara ett riktmärke när det gäller såväl service som produkter. Samarbete i gruppen gynnar våra kunder både kompetens- och prismässigt. Vår samlade omsättningen uppgår till ca 1.2 miljarder kronor.

INPACS_Logo_web.jpgPacsOn är delägare i INPACS (International Partner for Cleaning and Hygienic Supplies), vilket är en sammanslagning av sju europeiska distributionsgrupper med en sammanlagd omsättning på ca 30 miljarder kronor och versamhet i mer än 40 länder.

PacsOn-bolag

PacsOn Sverige

PacsOn Helmer Nilsson AB i Växjö, Ljungby, Sölvesborg och Malmö

PacsOn Väst AB i Jönköping, Falköping, Värnamo och Göteborg

PacsOn Östgöta Papper AB i Linköping och Motala

PacsOn Mälardalen AB i Stockholm

PacsOn Papperspartner AB i Skellefteå och Umeå

Intresseföretag

PacsOn Norrpartner AB i Sundsvall och Östersund

Samarbetspartners

Magnusson & Freij AB i Göteborg

ML Försäljnings AB i Stockholm

AMJ Papper i Kiruna


PacsOn ägs av Herenco som är ett Jönköpingsbaserat familjedrivet ägarbolag i fjärde generationen som funnits i 154 år, med sammanlagt 33 bolag och 1525 anställda. Tillsammans omsatte bolagen under 2018 3,5 mdkr. Resultat efter finansnetto landade på 299 mkr. 

Förutom PacsOn ingår företagen Emballator, Vättern Industrier, Hamhus och The Harbor i koncernen som även är huvudägare i Nolato och Balco samt delägare i ett antal andra börsnoterade bolag.

Läs mer på herenco.com

 

Produkten har lagts i din varukorg